Su'ega Ultrasonic o le pito i totonu o fa'ama'i fa'alava

Ole su'ega ole Ultrasonic ole auala e masani ona fa'aogaina mo le su'esu'eina o fa'aletonu ile pito i totonu ile fa'aogaina ole cylindrical.Ina ia mautinoa le lelei o suʻega, o loʻo i ai ni puipuiga taua e manaʻomia ona mulimulitaʻia.

fa'amea fa'asilisili

Muamua, e tatau ona faia suʻega ultrasonic i luga o faʻamaʻi paʻu pe a maeʻa togafitiga austenitizing mulimuli ma togafitiga vevela vevela ina ia maua ai mea faʻainisinia o faʻamaʻi.Ioe, pe a manaʻomia, e mafai foʻi ona faia suʻega aʻo leʻi maeʻa poʻo le maeʻa o soʻo se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamalolo togafitiga vevela.

 

Lona lua, pe a faʻatautaia suʻega ultrasonic, e tatau ona faʻaogaina se faʻamaʻi faʻafuaseʻi ultrasonic mo le suʻesuʻeina atoatoa.O lona uiga o galu ultrasonic e tatau ona faʻalavelave faʻatasi i totonu o le pito i totonu mai le suʻega e faʻamautinoa ai le iloa o le pito i totonu atoa.I le taimi nei, ina ia faʻaleleia le saʻo o le suʻesuʻeina, e tatau ona i ai le itiiti ifo i le 20% o loʻo faʻapipiʻi le lautele o le vaʻa vaʻavaʻai i le va o suʻesuʻega lata ane.

 

E le gata i lea, e mafai ona i ai i se tulaga tumau pe asiasia foʻi e ala i le tuʻuina i luga o le lathe poʻo le roller mo le taamilosaga.Ole mea lea e fa'amautinoa ai o lo'o maua e le pito i totonu atoa le fa'aogaina lelei.

 

I le taimi o le suʻesuʻega faʻapitoa, e tatau ona gauai atu i le lamolemole ma le mama o le pito i totonu o le forging.O luga e le tatau ona i ai ni maosiosi, pa'u oxide matala, otaota, poʻo isi mea mai fafo e puipuia ai le faʻalavelave i le faʻalauteleina ma le mauaina o galu ultrasonic.Ina ia ausia lenei mea, e manaʻomia le faʻaogaina o se soʻo faʻapipiʻi e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi le suʻega i totonu o le pito i totonu o le faʻamalosi e faʻamautinoa ai le faʻaogaina lelei o le ultrasonic.

 

I tulaga o meafaigaluega, masini suʻega ultrasonic e aofia ai masini suʻega ultrasonic, suʻega, sui faʻapipiʻi, ma poloka suʻega.O nei mea faigaluega e ki i le faʻamautinoaina o le saʻo ma le faʻamaoni o le faʻagasologa o suʻega.

 

Ma le mea mulimuli, pe a faʻatautaia suʻega ultrasonic, o le taliaina o faʻailoga e mafai ona faʻamasinoina e faʻavae i luga o le numera o faaletonu, faʻaletonu amplitude, tulaga, poʻo se tuufaatasiga o le tolu, pe a manaʻomia.I le taimi nei, ona o le i ai o tulimanu lapotopoto ma isi mafuaaga faʻapitonuʻu i le laʻasaga o faʻamaʻi faʻasolosolo, e le tatau ona asiasia ni vaega laiti o le pu i totonu.

 

I se aotelega, o suʻega ultrasonic o se auala faʻalagolago mo le suʻeina o faʻaletonu i totonu i totonu o faʻamaʻi faʻasolosolo.I le mulimulitaia o puipuiga i luga, faʻatasi ma meafaigaluega talafeagai ma tekinolosi, e mafai ona faʻamautinoa le lelei ma le faʻamaoni o faʻamaʻi ma faʻafetaui manaoga suʻega talafeagai.


Taimi meli: Oke-08-2023