Taofi Mandrel

O le Mandrel o se ituaiga o mea faʻapipiʻi e faʻaaogaina e fai ai luga o le taʻavale i le itu oomi i totonu o se paʻu poʻo se tino faʻafefe.E masani ona faʻaaogaina mo le punou o paipa uʻamea, lea e maua e ala i Mandrels o le masini faʻapipiʻi.O nei mandrels e aofia ai le tele o vaega, e aofia ai faʻataʻitaʻiga pito i luga, faʻataʻitaʻiga pito i lalo, naifi sele, ma isi, ma o le punou o paipa uʻamea e ausia e ala i le mamafa ma le faʻaogaina o faiga.

Mandrels masani e mafai ona aafia i le vevela togafitiga i totonu o pusa ituaiga po o lelei ituaiga ogaumu tetee, ae o le faagasologa e faigata ma o le taamilosaga vevela vevela e 2-3 aso le umi, e manaʻomia ai le faʻavevelaina ma le faʻamalama umi.I le taimi o le tineia, e tatau ona faia le suauʻu tineia togafitiga, e maua ai le tele o le pefu ma le asu, ma o le siosiomaga faigaluega i luga o le nofoaga e matua faigata lava;A maeʻa togafitiga vevela, o le mea faigaluega e faigofie ona faʻaleagaina ma punou, ma e tatau ona faʻasaʻo i luga o se lomitusi hydraulic tonnage tele, e mafua ai le maualuga o tau o gaosiga.O le ultra umi tapulaa moving Retained Mandrel faʻaaogaina i le faʻaauau pea vili paipa o se meafaigaluega taua mo taʻavale lapopoa-diameter seamless paipa uʻamea mo le suauʻu suauʻu ma felauaiga.

Faʻamauina mandrel o se ituaiga masani o mandrel i luga ole masini masini CNC, lea e masani ona faʻaaogaina e faʻaleleia ai le saʻo ma le mautu o masini i faiga faʻamalosi.

1223

O le mandrel taofi e iai uiga nei

1. Tapulaa i luga o le malosi o le mandrel taofia: O le mea ua taʻua o le "gata le gaioiga" e faasino i le laititi o le gaioiga o le pito i luma o le mandrel taofia i totonu o se vaega patino, ona faʻatapulaʻaina lea o le malosi o le Mandrel Taofiofi e le faʻalavelave. vaega.O lenei mamanu e mafai ona aloese mai le tele o gaioiga o le mandrel taofi, ma faʻaleleia atili ai le saʻo ma le mautu o masini.

2. E fetaui lelei mo le faʻaogaina o masini: e masani ona faʻaogaina mandrels taofi mo masini faʻamalosi, e pei o le viliina, reaming, faʻafefe, ma isi.

 


Taimi meli: Iul-03-2024